Meet&Greet!

Hoe bijzonder is het voor een kind om oog in oog te staan met zijn of haar helden van televisie? Dat kan tijdens een echte Meet&Greet! Onder begeleiding kunnen kinderen met Toby, Pepper en Bax op de foto, een High Five geven, of een dikke knuffel! Perfect voor attractieparken, vakantieparken, dierentuinen, musea, winkelcentra, braderieën en kermissen.Informatie Meet&Greets

Meet&Greet StoryZoo
1x 45 minuten of 3 x 30 minuten
Minishow

De Meet&Greet uitbreiden met een echte Minishow op maat, met Toby, Pepper en Bax? Dat kan! FIX Entertainment heeft verschillende Minishows van StoryZoo, met verschillende thema’s, zoals vriendschap, de trein, het pretpark, het museum of de dierentuin! Een andere wens? Zo veelzijdig als de StoryZoo afleveringen zijn, kunnen de minishows ook zijn. Meer informatie, vragen of boekingen? Neem contact met ons op!Wat is StoryZoo?

In de feelgood animatieserie StoryZoo leren kinderen spelenderwijs Engels. Als het magische boek StoryZoo opengaat komen de vrolijke Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Bax leest voor en laat de speelse Toby en Pepper telkens een nieuw avontuur beleven. Elke keer duiken zij in een nieuwe wereld. StoryZoo is van maandag tot en met vrijdag te zien op Telekids.

Voor meer informatie en merchandise kunt u kijken op: www.storyzoo.nl

Klaar voor de volgende stap? neem contact met ons op