Sinterklaas

Op 18 november 2017 komt Sinterklaas weer aan in Nederland, een gezellige en spannende tijd voor kinderen en ouders. FIX Entertainment biedt verschillende activiteiten aan om uw feest tot een succes te maken.

Bent u al bezig met de organisatie voor het grote Sinterklaasfeest? Voor bedrijven in Nederland hebben wij een speciaal Sinterklaas aanbod als extra aanvulling op uw programma.

’’In een half uur durende kinder show krijgen 2 zwarte Pieten de opdracht om op het grote boek van Sinterklaas te passen, Sinterklaas stuurt deze op in een grote rode kist, echter is deze kist betoverd en verdwijnt plots het boek. Niemand weet waar die gebleven is, maar met behulp van de kinderen word het boek weer terug getoverd. Net op tijd, want Sinterklaas stond al voor de deur. Onder luid gezang wordt Sinterklaas binnengehaald door alle aanwezigen, de Sint neemt plaats op een mooie stoel en blijft zo lang nodig is.''Praktische info:

Duur: 50 - 70 minuten
Leeftijd: 0 - 12 jaar
Techniek: Inclusief
Decor: Inclusief

Bel voor boekingen en vragen over prijzen naar 06 53 99 15 70 of mail met info@fixentertainment.nl

some_text


Huisbezoek van Sinterklaas boeken

Tijdens een huisbezoek komt Sinterklaas met 2 Pieten langs. Vooraf vragen wij u een kort verhaaltje te schrijven over uw kind(eren) zodat wij van elk kind op de hoogte zijn van hobby's, sporten en schoolprestaties. Onderstaand kunt u kiezen hoelang u de Sint en zijn Pieten op bezoek wilt hebben.
LET OP: Huisbezoeken kunt u bij ons boeken op 4 en 5 december, dit ivm drukte omtrent shows op andere data.Prijzen huisbezoek

- 20 min. € 70,- (excl. 6% BTW)
- 40 min. € 95,- (excl. 6% BTW)

Uiteraard komen Sinterklaas en zijn FIX-pieten dit jaar heel graag bij u of uw bedrijf langs. Wij hopen uw boekingen zo snel mogelijk te ontvangen, want deze periode zit altijd snel vol! Houd onze website en/of Facebook pagina goed in de gaten voor nieuws, informatie en foto´s.some_text
Klaar voor de volgende stap? neem contact met ons op