Eigenschappen


Opdrachtgever


Speelpark Oud Valkeveen


Periode

Seizoen 2014 - heden


Soort

Concept ontwikkeling + Park entertainment


Speelpark Oud Valkeveen


Sinds 2014 is FIX Entertainment verantwoordelijk voor het gehele Entertainment op Speelpark Oud Valkeveen in Naarden. FIX Entertainment heeft hiervoor zelf een animatieteam samengesteld. Onder leiding van FIX Entertainment verzorgt dit team de dagelijkse parkshows en activiteiten op het park.

Binnen het dagelijkse Entertainment staan de mascottes Stronkeltje en Fonkeltje centraal. Elke ochtend ontvangen zij de gasten bij de ingang en doen zij over de dag heen diverse Meet & Greets. Daarnaast spelen Stronkeltje en Fonkeltje een grote rol in de dagelijkse shows op het park. FIX Entertainment blijft de parkshows en activiteiten constant vernieuwen, zodat de totaalbeleving rondom Stronkeltje en Fonkeltje altijd blijft fascineren.

Filmproductie

FIX Entertainment krijgt de opdracht om de Telekids Bioscoop van Speelpark Oud Valkeveen onder de aandacht te brengen. FIX Entertainment ziet binnen deze opdracht tevens een kans om het Speelpark te promoten en produceert met een zelfgeschreven script een film. Hierin komen Stronkeltje en Fonkeltje middels een avontuur langs alle attracties van het park. De Oud Valkeveen film is elke dag te zien in de Telekids Bioscoop op het park.Het Oud Valkeveen lied

Tevens schrijft FIX Entertainment een lied speciaal voor Oud Valkeveen. Het lied wordt ingezongen door Bram van Gelder van FIX Entertainment zelf. Daarbij creƫert FIX Entertainment een clip waarin de sfeer van het park wordt overgebracht. Dagelijks dansen Stronkeltje en Fonkeltje op dit lied na de shows. Ook wordt het gebruikt voor externe promotie.

Thema weekenden

Om meer gasten naar het park te trekken organiseert FIX Entertainment verschillende thema weekenden, zoals een Western of een Halloween weekend. FIX Entertainment zorgt ervoor dat het thema in alle afdelingen van het park terugkomt; extra shows en activiteiten worden ontwikkeld en uitgevoerd, het park wordt voorzien van decoratie, de juiste muziek wordt afgespeeld, de horeca past haar producten aan en de attractie medewerkers dragen bijpassende kleding. Kortom, het gehele park wordt ondergedompeld in het desbetreffende thema.

quote

Het entertainment op het park is fantastisch geregeld door FIX


Jan Willem de Langen

Speelpark Oud Valkeveen
Klaar voor de volgende stap? neem contact met ons op