Evenementen

FIX Entertainment heeft veel ervaring in het organiseren en ontwikkelen van evenementen; Het kan het organiseren van een compleet evenement zijn tot het ondersteunen van een bestaand evenement. Door het brede professionele netwerk dat FIX Entertainment afgelopen jaren heeft opgebouwd, is zij in staat om op een professionele manier de meest complete evenementen neer te zetten die van begin tot eind van een hoge kwaliteit zijn.

FIX Entertainment is in staat om diverse evenementen te organiseren, die ieder over een eigen en uniek plan beschikken. Een voorbeeld hiervan is het jaarlijkse evenement ‘Plons ‘m erin!’ in Speeltuin Ons Genoegen in Laren. Door de juiste muziek, activiteiten en springkussens te gebruiken, laat FIX Entertainment de kinderen van de speeltuin genieten van deze afsluiting van de zomer.

Voor Speelpark Oud Valkeveen in Naarden organiseert FIX Entertainment gethematiseerde evenementen. FIX Entertainment maakt een passend programma voor een weekend of langere periode. Met bijpassende decoratie, muziek en voorstellingen zorgt FIX Entertainment ervoor dat de bezoekers het thema op elke plek in het park kunnen beleven.

Daarnaast is FIX Entertainment organisatorisch zeer actief tijdens de Sinterklaas periode. Ze verzorgt volledige Sinterklaas evenementen voor bedrijven waarbij het originele feest centraal staat. FIX Entertainment biedt voorstellingen waarin aan alles gedacht wordt; aankleding, decor, muziek, feeststemming en natuurlijk de komst van Sinterklaas. Sinterklaas en zijn Pieten worden altijd onder luid enthousiasme door FIX Entertainment ontvangen op iedere locatie.some_text


Boek een presentator

FIX Entertainment beschikt over een aantal goede en enthousiaste dames en heren die ieder evenement op een meeslepende manier weet te presenteren. FIX Entertainment verzorgt al meerdere jaren het vaste presentatie duo Bram en Timo aan verschillende talentenjachten zoals ‘de E-Factor’ in Eemnes en ‘Talent in de Tent’ in Laren. De presentatoren en presentatrices van FIX Entertainment weten voor iedere aangelegenheid de betreffende doelgroep op de juiste manier aan te spreken!

Klaar voor de volgende stap? neem contact met ons op