Eigenschappen


Opdrachtgever


Djambo Kidsplay


Periode

Januari – september 2013


Soort

Concept ontwikkeling


Djambo Kidsplay


Van januari tot oktober 2013 ontwikkelt FIX Entertainment een belevingsconcept voor indoor speelhal Djambo Kidsplay in Zwolle. De speelhal wordt nieuw opgebouwd en in januari dat jaar wordt het geopend. Hierdoor krijgt FIX Entertainment de creatieve ruimte om het gehele belevings- en entertainmentconcept vanaf een nulpunt te ontwerpen. Enkel het thema staat vast: een Speeljungle.

Voorop staat de totaalbeleving, de kinderen kunnen spelen in een moderne speelhal en de ouders kunnen gebruik maken van een ruim horeca-assortiment.

Timba

FIX Entertainment begint met het bedenken en ontwikkelen van een mascotte. In samenwerking met een tekenaar ontstaat de mascotte Timba, een stoer en vrolijk jongetje dat in de Jungle van Djambo Kidsplay woont. Timba beleeft spannende avonturen en is dagelijks te zien in de voorstelling in Djambo Kidsplay.Schatkamer

Tevens ontwikkelt FIX Entertainment een uniek concept: β€˜De Schatkamer van Djambo Kidsplay.’ In samenwerking met een decorbouwer bouwt FIX Entertainment een grote Schatkamer die alleen toegankelijk is met een speciale code. Aan elk kinderfeestje de taak om deze code te kraken zodat de jarige naar binnen kan om daar een cadeau uit te kiezen.

Het idee achter dit concept is dat elk kind nieuwsgierig wordt naar de binnenkant van de Schatkamer en om die reden ook zelf zijn of haar kinderfeestje wilt vieren in Djambo Kidsplay. Dit idee boekt goede resultaten: binnen de eerste vier weken zijn het aantal kinderfeestjes op een woensdagmiddag van 10 naar 35 gestegen.Lied

Naast de mascotte, de voorstelling, de activiteiten en de Schatkamer schrijft FIX Entertainment in samenwerking met Audio Studio Johan Slager een speciaal lied voor Djambo Kidsplay. Een lied in stijl van het thema; Het Djambo lied.

Klaar voor de volgende stap? neem contact met ons op